Medlemmer

Medlemmer
Grundejerforeningen Nørlev Strand

Bebyggede grunde

Ubebyggede grunde

Kære medlem

Vi vil gerne i bestyrelsen have mulighed for at sende information til grundejerforeningens medlemmer via elektronisk post (Email). Det vil som minimum dreje sig om al information i forbindelse med generalforsamlingen, d.v.s. indkaldelse, indkomne forslag samt referatet fra generalforsamlingen. Vi vil gerne, at så mange som muligt tilmelder sig denne service, men dem som ikke ønsker eller har mulighed for at modtage elektronisk post, vil fortsat modtage indkaldelse til generalforsamlingen med almindelig brevpost.

Derudover vil man kunne modtage anden relevant information fra bestyrelsen, som kun sendes elektronisk. Bestyrelsen bestemmer suverænt hvilken information, der bliver sendt på denne måde, men vi vil begrænse nyhedsstrømmen og have begrebet ”relevant” som focus.

Man kan til enhver tid ønske at blive frameldt denne service, hvorved man igen overgår til at modtage post som almindeligt brev.

Ved nedenstående tilmelding accepterer du, at du udelukkende modtage post fra Grundejerfor­eningen Nørlev Strand som elektronisk post.

NB: KUN en email pr. husstand skal tilmeldes!

Tilmeld dig elektronisk post fra bestyrelsen

6 + 10 =

AT VÆRE

Hvor er det dejligt at være
udenfor tid og sted
og bare ha luften og lyset
og vejret og vejen med
og bare være som sten og trær
og skyer og græs og jord
en tid som ingen véd grænser for
et sted som ingen véd hvor.

Piet Hein

Copyright © Piet Hein - Gruk: AT VÆRE
Gengivet med venlig tilladelse fra Piet Hein a/s